City Camp Be S.M.A.R.T.

Tabără de vară pentru adolescenți

Primul proiect pe care îl pregătim spre livrare în cadrul programului Leaders of the FUTURE este o tabără de vară, organizată în orașul nostru – Oradea – pe care am numit-o City Camp Be S.M.A.R.T. Tema principală a taberei este (self)leadershipul și se adresează adolescenților cu vârsta cuprinsă între 15-18 ani. 

Ne bucurăm de parteneriatul cu Fundația Comunitară Oradea, care ne-a oferit spațiul Comuniteca, locul în care ne vom petrece 5 din cele 6 zile ale taberei. Spațiul generos ne va permite să interacționăm cu un număr de 30 de adolescenți dornici să înțeleagă cum (self)leadershipul îi poate ajuta să facă un pas mai aproape de ceea ce-și doresc să devină în viață. 

Tabăra se va desfășura pe parcursul a 6 zile consecutive, în perioada 1-6 iulie 2024, între orele 10.00-15.00. Primele 5 zile cuprind lecții antrenante pe teme de leadership, jocuri care ajută în aplicarea practică a conceptelor aflate, discuții pe marginea unor teme foarte importante care țin de viață în general, dar și exerciții de mișcare, pauze de cafea și pauze pentru mesele de prânz. Cu excepția ultimei zile, cea de sâmbătă, care se va desfășura în parc, pentru că va fi doar despre mișcare. 

S.M.A.R.T. este un acronim al temelor abordate în cele 5 zile de training în leadership. Și anume:

SSuccessful sau Eu sunt învingătorul este o temă care aduce în discuție atitudinea și valorile personale ca elemente esențiale în dobândirea succesului. 

MMotivated sau Eu sunt prioritatea mea este despre alegerile pe care le facem și cum prioritățile noastre ne influențează aceste alegeri. 

A All In sau Influența mea sunt relațiile mele pentru că avem nevoie să ne asumăm faptul că suntem influențați și influențăm în contextul relațiilor pe care alegem să le cultivăm. 

RRemarcable sau Viitorul meu este în puterea mea pentru că alegerile pe care le facem azi creionează ceea ce vom fi și vom avea mâine și avem nevoie de conștientizare și planificare. 

TTransformed sau Dăruiesc și câștig pentru că fericirea se află în gestul de a dărui iar transformarea personală într-o persoană care dăruiește azi contribuie mult la succesul de mâine.

Iar ziua a 6-a este o încununare S.M.A.R.T. a celorlalte 5 printr-un program de mișcare și de provocare a propriilor limite într-un mediu de siguranță și, în același timp, provocator. 

Programul va fi susținut și coordonat de 2 tineri deosebiți. 

  • Cosmina Dudu, managerul de proiect, este speaker, trainer și coach certificat Maxwell Leadership. Leadershipul este pasiunea ei. A experimentat în diverse contexte valoarea leadershipului autentic dar și problemele generate de oameni aflați în poziții cheie cărora le lipsesc abilitățile de conducere. Iubește să împărtășească celor din jurul ei ceea ce ea știe și aplică. Crede că oamenii au capacitatea instrinsecă de a crește și a deveni ceea ce au fost creați să devină. Cu ochii inimii, Cosmina vede viitorul creionat în mod luminos de cei care sunt azi pe băncile liceului. De aceea, a ales să investească timp și resurse în crearea și livrarea programului Be S.M.A.R.T. cu gândul de a-i ajuta pe aceștia să devină mai conștienți de capacitatea reală cu care au fost înzestrați, pentru a putea face alegeri conștiente și care să le asigure un viitor pe măsură. 
traineri city camp Be SMART

Informații

0772 219 719

Program City camp

 

  • Ionuț Aron aduce cu el experiența Parkour. În calitate de traceur, sau practicant Parkour, dorește să prezinte adolescenților un stil de viață benefic nu doar din perspectiva mișcării în sine, dar și a unei abordări diferite a vieții. Ionuț cunoaște provocările adolescenței și cum e atunci când trebuie să te descurci singur pentru că nu primești suportul de care ai nevoie. Dar…  a descoperit în Parkour o modalitate de a face față provocărilor (adesea peste puterea unui simplu adolescent) pe care le-a avut de înfruntat și despre acest lucru vrea să împărtășească în cadrul celor 6 întâlniri. A ales să aducă la masa unor discuții interactive teme precum frica, adaptabilitatea, refugiul, libertatea și, desigur, Parkour. Ionuț e un tânăr entuziast iar interacțiunile cu el sunt pline de pozitivism și posibilități.

Cum e? Ți-am stârnit interesul? :-))

Dacă da, te așteptăm! Tot ceea ce ai de făcut este să-ți rezervi un loc completând acest link. Participarea este gratuită.

De pe acest link poți descărca acordul părintelui, necesar participării la acest city camp. 

Știri și noutăți

Rămâi conectat cu noi și te vom ține la curent cu noutăți legate de activitățile fundației. Așa vom putea găsi o modalitate de colaborare și sprijin reciproc.